18 екипа се бори за велики пехар

Летњи турнир у малом фудбалу под називом „Бечеј опен 2018“ у организацији Клуба малог фудбала „Бечеј 2003“, под покровитељством општине Бечеј, стартовао је у понедељак 16. јула. На терену ДТВ „Партизан“ у Бечеју, у наредне две недеље ће љубитељи игре „на петопарцу“ моћи да уживају у мајсторијама 18 екипа из Врбаса, Новог Бечеја, Србобрана, Мола, Аде, Надаља, Турије, Радичевића, Бачког Градишта и Бачког Петровог Села и Бечеја који ће се борити за наградни фонд вредан 220 хиљада динара.
Првог дана турнира одигране су четири утакмице у којима је „Ф.К. Јединство“ из Бачког Петровог Села савладало екипу „КМФ Бечеј 2003 омладинци“ са 6-1, екипа „Чајкини асови-Ауто сервис Кудрић“ је била боља од „Пекаре Линда“ из Мола са 1-0, екипа „Као некад“ из Радичевића је са 4:1 победила „О.З.З. Бечеј“, док је „МД Центар“ резултатом 4:2 био бољи од екипе „Еко техник фалкон“.
Утакмице се играју сваког дана од седам увече и организатор позива све Бечејце да у што већем броју доћу у „Партизан“ и дају подршку учесницима и овог летњег турнира све до суботе 28. јула када је планирано одржавање великог финала.

Б.Д.