Ispunjena jesenja norma

DRUGA REPUBLIČKA LIGA „SEVER“
Odbojkaši Bečeja uspeli su u nameri da osvoje ceo plen na gostovanju u Vrbasu u oviru devetog kola Druge republičke lige grupe „Sever“. Utakmica kojom je završen prvi deo prvenstva odigrana je u nedelju 9. decembra a izabranici trenera – igrača Nikole Džigurskog su bili veoma ubedljivi i pobedili sa maksimalnih 3:0 (25:7, 25:15, 25:20).
Poslednji meč u ovoj polusezoni odigrali su Stefan Mitrović, Miloš Rakić, Marinko Vojnović, Ognjen Koković, Miloš Radovanov, Dušan Bogdanov, Aleksa Marošanović i Veselin Džigurski.
Tom pobedom bečejski odbojkaši idu na zasluženu dvomesečnu pauzu ispunivši primarni cilj sa početka sezone koji je bio da ostvare pet pobeda. Bečejci nakon odigranog prvog dela prvenstva zauzimaju šesto mesto na tabeli sa skorom od pet pobeda i četiri poraza i 14 osvojenih bodova.
Prvi je Dunav volej iz Novog Sada sa osam pobeda i jednim porazom i 24 boda, dok je na drugom mestu Kulin koji uz isti skor pobeda i poraza ima bod manje u odnosu na lidera. Treći je Partizan iz Bača sa sedam pobeda i dva poraza i 20 bodova, a četvrto mesto zauzima Vojvodina NS Seme iz Novog Sada sa 19 bodova i šest pobeda i tri poraza. Zrenjaninski Proleter je petoplasiran sa istim skorom pobeda i poraza kao i naša ekipa ali sa tri boda više u odnosu na naše odbojkaše.
Ispod naše ekipe se redom nalaze Mladost iz Turije, Sombor i Vrbas, dok je na samom začelju tabele Hercegovina iz Ravnog Topolovca.
Prvenstvo se nastavlja prvog vikenda februara.

Siniša Erak