JP „Komunalac“: Rekonstrukcija ulice Stevana Doronjskog

Počela rekonstrukcija ulice Stevana Doronjskog!

U narednih nekoliko dana, kako smo saznali iz JP „Komunalac“ biće urađeno KOMPLETNO presvlačenje asfalta u ovoj ulici.

Danas ujutru su građani u zgradama ulici Stevana Doronjskog dobili obaveštenje da se od danas, 21. maja, radi rekonstrukcija ulice Stevana Doronjskog i da se uklone automobili ispred zgrada. Trenutno su mašine „Bačka puta“ puta tamo.

S obzirom da u kućama u istoj ulici građani nisu svi dobili isto obaveštenje biće danas otežano radnicima da obavljaju radove.


Od  opštine Bečej dobili smo i zvanično saopštenje kada je u pitanju rekonstrukcija ulice Stevana Doronjskog sledeće sadržine.

„Započeli su radovi na uklanjanju zastarelog bitumenizirajućeg sloja, koji datira iz 80-ih godina, sa ciljem postavljanja podloge preko koje će po prvi put u ulici Stevana Doronjskog biti nanet asfaltni sloj. Vrednost investicije iznosi oko 6 miliona dinara, a radovi će trajati maksimalno 7 dana.

Asfaltiranje ulice Stevana Doronjskog, u dužini od 570 metara, rezultat je akcije „Budžet po meri građana”, koju Opština Bečej tradicionalno sprovodi sa Bečejskim udruženjem mladih, a u okviru koje građani mogu predlagati budžetske prioritete i investicije.“