Nick Cave, Calvin Harris és James Arthur is a fellép az Exit fesztiválon

Mások mellett a Nick Cave & The Bad Seeds, Calvin Harris, Iggy Azalea és James Arthur is koncertet ad az idei Exit Fesztiválon, amelyet július 7. és 10. között tartanak az újvidéki Péterváradi erődben. A négynapos eseményen mintegy negyven programhelyszín és több mint ezer fellépő várja a bulizni vágyó közönséget.
A nagyszínpadon koncertet ad Afrojack, ATB, Boris Brejcha, Jax Jones, Maceo Plex, Marky Ramone, a Sepultura, Shouse, Zhu, Joel Corry, Jax Jones, a Masked Wolf, Acraze, a Napalm Death, a Blind Channel, Molchat Doma, de a fellépők között lesz Marky Ramone, Djaikovski, a She Past Away, a Bury Tomorrow, a Discharge, az Incantation, a Moscow Death Brigade, a Nervosa és a Tankard is.
A Dance Arena az elektronikus műsorok színtere, itt ad műsort többek között Honey Dijon, Maceo Plex, Reinier Zonneveld, Denis Sulta, Anfisa Letyago, Mathame, Satori, Monolink, Brina Knauss és Anna b2b Sama Abdulhadi.
Az Exit az elmúlt években kétszer is elnyerte az Európa legjobb nagyfesztiválja díjat. Tavaly nyáron az Exit volt az első európai nagyfesztivál, amelyet a pandémia ellenére megtartottak.