Освајачи медаља

Председник општине Драган Тошић уприличио је пријем кајакашима Марку Томићевићу и Марку Новаковићу који су на недавно одржаном Светском првенству у кајаку у Рачицама у Пољској осварили изванредне резултате освојивши златну односно бронзану медаљу.

Овом приликом они су се захвалили на пријему истичући колико је лепо сваки пут вратити се у свој град.

– Драго ми је што сам имао прилику да промовишем Србију и Бечеј на овај начин на који сам то урадио, дуго смо очекивали ову златну медаљу и сада смо и успели да је добијемо и због тога сам невероватно срећан, каже Марко Томићевић који је  овај успех остварио заједно са Миленком Зорићем.

Тошић је честитао момцима на освојеним медаљама додајући:

– Ми који се трудимо да испромовишемо овај град на најбољи могући начин никада нећемо моћи да га испромовишемо тако добро као њих двојица. И без обзира за који клуб да веслају они су пре свега Бечејци и то ће увек бити, а то сви знају. Увек ћете имати подршку овде и увек можете да рачунате на нас.

Члан општинског већа задужен за спорт и омладину, Дејан Терзић додао је да је Бечеј поносан на њих и да они представљају прави узор нашој деци и да ће и многи други спортисти наћи у њима мотивацију.

Што се тиче даљих планова на реду је одмор с`обзиром да је сезона готова, а након тога наравно опет почињу припреме за следећу сезону у којој их очекује европско првенство у Београду. Злато са свестског првенства су освојили, каже Томићевић, али са европског још не зато им је жеља да то ураде следеће године пред својом публиком.

 

 

becejskidani2017

Медиум доо, Редакција Бечејских дана Адреса: Золтана Чуке 7, Бечеј

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *