„Potisje-Bečej“: Saopštenje za javnost

Bečej, četvrtak 26. novembar

Preduzeće „Potisje-Bečej“ poslalo je sledeće saopštenje za građane Bečeja:

• Obaveštavamo naše korisnike koji žive u individualnim stambenim objektima, a koji svoje smeće iznose u kantama, da ćemo u narednom periodu podeliti svetlo plave džakove od 120 litara, za slučaj da su im kante za smeće pune, a da se smeće u planiranim terminima ne može odneti. Ove mere se preduzimaju zbog pogoršanja epidemiološke situacije na teritoriji opštine Bečej i povećanog broja obolelih radnika ili radnika u izolaciji, što nam onemogućava redovno odnošenje smeća u planiranim terminima. Trudićemo se da ove probleme u što kraćem vremenskom roku prevaziđemo na najefikasniji moguć način, a naše korisnike molimo za razumevanje i saradnju.
  •  Obustavlja se rad sa strankama u sedištu Potisja do 11. decembra 2020. godine. Stranke se upućuju na telefonsku i elektronsku komunikaciju sa Potisjem. U izuzetnim situacijama, stranke mogu telefonom zakazati dolazak u sedište Potisja, uz preduzimanje svih propisanih epidemioloških mera.
  • Stranke se mogu obratiti Potisju putem telefona 021/6910 777, na mejl adresu potisje.finansije@stcable.net, porukom na fejsbuk stranicu Potisja ili putem mobilne aplikacije Potisja.
  • O svim eventualnim daljim promenama obaveštavaćemo vas blagovremeno preko medija, na veb sajtu Potisja, na fejsbuk stranici i preko mobilne aplikacije Potisja