Predstava „Brak u stvari ljubav“ u Gradskom pozorištu

U subotu, 1. decembra, od 20 časova odigraće se komedija „Brak u stvari ljubav“ – kabaretska predstava teatra Kult iz Beograda u kojoj igraju poznati glumci Pozorišta na Terazijama Vladan Savić i Kristina Savić.

Tekst, režija i scenografija – Vladan Savić

Igraju:

ON – Vladan Savić

ONA – Kristina Savić

Ulaz: 300 dinara

O predstavi:

Predstava „Brak u stvari ljubav“ nastala je na temelju kabarea „Kako razumeti Srbe“, koji se još uvek sa uspehom izvodi na sceni Pozorišta na Terazijama i koji je doživeo 120 izvođenja. Ova pozorišno-kabaretska predstava se bavi ljubavno-bračnim životom jednog para, uzletima i nizbrdicama bračnog života, uz ideju da ništa nije teško i nemoguće ako postoji prava ljubav i ako se na brak gleda kao na tim, ekipu koja sve postiže oslanjajući se na saigrača. U ovim smutnim vremenima, gde se sve više brakova raspada, ovo je podrška toj prirodnoj i lepoj instituciji – braku.

Predstava je kombinovana mnoštvom živo otpevanih muzičkih numera, koji su vešto involvirane u radnju, pa se na momente može osetiti prava koncertna atmosfera. Takođe, trudili smo se, kažu izvođači, da pored muzike bude i finog, elegantnog humora. Predstava je lišena bilo kakve politike, psovki i diletantskog podilaženja publici.