Титула за Николу Влајкова

Фантастичан резултат остварио је такмичар Кик бокс клуба Бечеј Никола Влајков који је освојио златну медаљу на Првенству Србије у дисциплини фул контакту, које је у суботу 14. октобра одржано у Новом Кнежевцу. Такмичило се  39 најбољих бораца из наше покрајине, који су представљали 18 клубова, а Влајков је до вредног трофеја дошао у категорији до 67 килограма, која је била и најбројнија на такмичењу, где је конкурененција била највећа, па је овај резултат због тога и значајнији.

Влајков је у полуфиналу савладао веома бробеног Марка Гермека из темеринског клуба Спарта 2013, а у великом финалу наш представник је био бољи од државног првака и репрезентативца Србије Огњена Димића из сомборског клуба Кобра.

Велико задовољство оствареним успехом није крио ни Жарко Радовић тренер младог Николе Влајкова који је истакао да се вредан рад исплатио па је титула заслужено освојена у веома јакој конкуренцији. Радовић је најавио да је пред нашим кикбоксерима у новембру Првенство Војводине у дисциплини К1, где се Бечејци надају да ће бити домаћини најбољим борцима северне српске покрајине.

С.Е.

 

becejskidani2017

Медиум доо, Редакција Бечејских дана Адреса: Золтана Чуке 7, Бечеј

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *