Uspesi gimnazijalaca na takmičenjima

U maju mesecu naši gimnazijalci su osvojili veliki broj nagrada od koji su najvažnije sledeće:
Na republičkom takmičenju iz mađarskog jezika, koje je održano 11. maja u Subotici, Ana Lenđel učenica četvrtog razreda Gimnazije u Bečeju, osvojila je prvo mesto a mentor je bila profesorica Galus Čila.
Na republičkom takmičenju iz istorije, koje je održano 11. maja u Nišu, Petrov Anđela učenica IV razreda Gimnazije u Bečeju osvojila je treće mesto, mentor je bila profesorica Bošković Biljana.
Učenica Andrea Veštag osvojila je drugo mesto na takmičenju „RAF Challenge 2019”, mentor je bio profesor Bojan Marjanski. Finale jedanaestog informatičkog, takmičenja za učenike srednjih škola „RAF Challenge 2019”, koje organizuju Društvo matematičara Srbije i Računarski fakultet iz Beograda održano je 13. maja na Računarskom fakultetu u Beogradu. Učenici su se takmičili u tri kategorije, a pristiglo je preko 100 radova.
Učenica drugog razreda Gimnazije Dajana Radošević na okružnom takmičenju u Sremskim Karlovcima iz srpskog jezika i jezičke kulture osvojila je treće mesto. Učenicu je pripremala mentorka prof. Marina Živkov Tucić.
Žužana Sabo, učenica trećeg razreda naše škole osvojila je nagradu na takmičenju „Szép Magyar Beszéd” u Đeru, Mađarskoj.
Reka Bin učenica drugog razreda je bila učesnica 28. Međunarodnog matematičkog takmičenja u Marošvašarhelju, u Rumuniji.