Završen majski max challenge

Majski max challenge je trajao 20.5-16.6.2020. godine i u njemu je učestvovalo 49 učesnika, a ceo challenge je organizovao plesni klub Max dance. Prosečan gubitak cele grupe je bio 3,18 kg. Najuspešnije su bile Beata Balint, Sanja Bakrač i Olivera Kekić koje su ukupno izgubile 24 kg za samo četiri nedelje na račun masti i viška tečnosti, a takođe su ukupno izgubile 25 cm u obimu struka. One će kao nagrađene boraviti u Profex Akademiji u Beogradu na čelu sa prof dr Duškom Ilićem, gde će imati mini testiranje telesnog statusa, vrhunski trening i posebnu negu, što će im itekako značiti za dalje unapređenje njihovog zdravlja i telesnog statusa. Pitali smo Beatu Balint da podeli sa nama svoje utiske.
1. Šta je bio razlog vaše prijave na majski max challenge?
Htela sam da steknem nove zdravije navike, vezano za ishranu i za fizičku aktivnost i zato sam se prijavila.
2. Šta ste najčešće doručkovali, ručali a šta večerali?
Za doručak sam najčešće jela ili pečeno jaje ili zelenu jabuku. Za ručak sam uglavnom pripremala neko meso sa povrćem. Za večeru sam gledala da jedem što manje kalorično, obično je to bila salata ili meso.
3. Šta je bilo najteže, a šta najlakše tokom challenge-a za vas?
Najteže je bilo ne jesti posle 19 sati, tačnije najteže je bilo ujutru ne doručkovati odmah. Ako bih ujutru ustajala u 6 sati, onda bih do 10 sati bila jako gladna. Ali uspela sam sve to da ispoštujem.
4. Koliko ste km nedeljno prelazili i kako ste šetnju uklapali sa ostalim obavezama?
Od 20 do 40 km nedeljno, zavisnosti od toga kakvo je bilo vreme…Ustajala sam svako jutro pre posla, i išla da se šetam. Manje sam spavala kako bi uspela da uklopim i šetnju.
5. Da li vam je značila podrška grupe?
Meni iskreno grupa nije bila tolika podrška, kao Marina. Nju sam uvek mogla sve da pitam, bez obzira o čemu je bilo reči. Uvek je bila puna motivacije i imala je lepe reči za mene.
6. Da li zadovoljni svojim rezultatima?
Jesam, naravno. Zaista sam zadovoljna.
7. Kome biste preporučili max challenge?

Svima koji hoće da promene navike, da se spreme za leto, da povećaju svoju fizičku aktivnost, kao i onima kojima nedostaje motivacija. Ja učestvujem i u junskom max challenge-u. Idemo dalje… Sve što hoćemo to i možemo.

Info tel 063/8722-020 www.max-centar.com
za zainteresovane za naredne challenge.