Završena rekonstrukcija krova na sportskom centru

Projekat rekonstrukcija krova sportskog centra je i zvanično završen na samom kraju godine. Tim povodom je direktor Dejan Stanojev organizovao predstavljanje medijima ono šta je urađeno i šta je u planu da se na ovom objektu radi u narednih nekoliko meseci. Prezenataciji je prisustvovao i potpredsednik pokrajinske Vlade Đorđe Milićević kao i pokrajinski sekretar za poljoprivredu Vuk Radojević. Nakon obilaska objekta novinarima se obratio potpredsednik pokrajinske vlade i tim povodom on je izrazio zadovoljstvo zbog uspešno urađenog projekta koji je u većoj meri finasirala vlada.
Potpredsednik pokrajinske Vlade Đorđe Milićević je govorio o razlozima zašto je pokrajinska vlada podržala ovaj projekat, o budućim investicijama u sport u Bečeju i koji su dalji planovi za saradnju sa opštinom Bečej.
„U rekonstrukciju krovne konstrukcije sportskog centra uloženo je oko 37 miliona dinara. Pojedini delovi ovog objekta bili su devastirani prokišnjavanjem . Na inicijativu Opštine Bečej mi smo ovaj veoma važan objekat koji svakodnevno koristi veliki broj građana, sportista, rekreativaca, dece rešili da dovedemo kompletno u stanje da je u potpunosti u funkciji. Pored ove investicije u rekonstrukciju krova pokrajinski Sekretarijat za sport i omladinu uložio je još dodatnih 4 miliona u opremu, rekvizite, semafore. Nakon toga ostaju da se urade još unutrašnji radovi, zamena parketa, krečenje kompletnog objekta posle čega će sportski centar zasijati u punom sjaju.“
Krečenje kompletnog objekta i zamena parketa u salama trebalo bi da počne već nakon nove godine, početkom 2019. godine.