Завршена реконструкција улице Стевана Дороњског

Улица Стевана Дороњског је скоро 40 година имала коловоз који је био пресвучен само „радним“ доњим слојем бетона, никада није била завршена од изградње и отварања те улице. Тај застарели битуменизирајући слој коловоза је деценијама пропадао и крунио се а једино што је било рађено су биле повремене поправке све већих ударних рупа и крпљење постојећег асфалта. Становници те улице су апеловали годинама, писали петиције локалној самоуправи и сад су коначно дочекали да и ова мала улица од неких 600 метара у којој живи приличан број становника Бечеја добије завршен асфалтни пут.

Радови на реконструкцији улице су завршени за само неколико дана, а вредност ове инвестиције је према речима Драгана Тошића, председника општине Бечеј који је у среду 26. маја и свечано отворио улицу за саобраћај, је била 6 милиона динара. Он је такође похвалио и иницијативу грађана улице Стевана Дороњског који су најпре указали на проблеме у овој улици али и који су и кроз програм „Буџет по мери грађана“ гласали и кандидовали овај пројекат за реализацију. Он је такође рекао да је то прави начин и да се локалној самоуправи покаже где да уложи средства и на које приоритете треба усмерити средства из буџета.

Грађани ове улице су у разговору са новинарима и представницима локалне самуправе изразили задовољство што је улица коначно завршена.