Златна медаља Александра Стојкова

Након летње паузе такмичари Џудо клуба Младост из Бечеја су прошлог викенда поново изашли на борилишта и одмах показали да ће наставити трофејним путем који их је и красио годинама уназад.
Изузетан успех остварио је кадет Александар Стојков који је у суботу 9. септембра у Сегедину на првом турниру Еуро лиге за кадете у конкуренцији 270 такмичара из пет држава успео да освоји златну медаљу у категорији +81 килограм. Он је на овом такмичењу био одличан па се након четири победе заслужено попео на највиши степеник победничког постоља и најавио борбу за победу у укупном пласману пошто ће се у оквиру Еуро лиге одржати још три турнира. Наредни турнир је на програму овог викенда у Суботици, затим се караван сели у Осијек 28. октобра и на крају у Арад 11. новембра. Након ова четири турнира биће проглашени најбољи такмичари у укупном пласману у својим категоријама.
Полетарци и млађи пионири клуба су истог дана учествовали на турниру који је одржан у Бијељини, где је учестовало 592 такмичара из 53 клуба, из 11 држава али су дугачка пауза и прелазак у старије категорије утицало је на нешто лошији резултат, па није освојено ниједно одличје. Прилику да поправе утисак Бечејци ће имати већ овог викенда када учествују на турнирима у Суботици и Панчеву.

becejskidani2017

Медиум доо, Редакција Бечејских дана Адреса: Золтана Чуке 7, Бечеј

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *