Друга победа бечејских кошаркаша

У недељу 15. октобра у спортском центру „Ђорђе Предин Баџа“ одиграна је  утакмица 3. кола Друге регионалне лиге север у којој су кошаркаши Тисе савладали екипу Војводине из Башаида резултатом 81:71.

Екипу КК Тисе чине: Ковачевић Дарко, Симоновић Срђан, Ратковић Стефан, Матић Стефан, Перуновић Петар, Вучуровић Никола, Перовић Јошо, Стојадиновић Александар, Матић Петар, Козина Милан, Ратковић Огњен, Брил Бранислав, Бугарски Милутин, Дошић Александар, Вишекрунић Милош и Берчек Јовић Еди, док је на челу тима тренер Милош Лубурић.

На самом старту утакмице наш тим заиграо је на завидном нивоу, одличан шут и добра одбрана довели су до тога да прву четвртину рутински приведу крају са чак 13 кошева разлике. У другом делу утакмице кошаркаши Тисе настављају са добром игром што је негде било и очекивано, с`обзиром да је гостујућа екипа нова у овом рангу такмичења. Међутим, након одмора високо вођство довело је до попуштања у редовима Бечејаца, нарочито у дефанзиви што гости користе и добром игром али и грешкама наших играча успевају да стигну до изједначења, а само који минут касније и до вођства. Изменама и чвршћом игром пре свега у одбрани изабраници тренера Лубурића праве мини серију, долазе поново у вођство и односе сигурну победу.

Најефикаснији у редовима Бечејаца био је Огњен Ратковић, а одмах за њим су и Петар Перуновић и Стефан Матић.

Ово је друга првенствена победа бечејских кошаркаша у новој сезони, а у следећем колу путују у Нови Сад где ће се састати са екипом Будућности и покушати да дођу до треће узастопне победе.

 

 

Jelena Janković Ćuk

Медиум доо, Редакција Бечејских дана Адреса: Золтана Чуке 18, Бечеј

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *