Gradsko pozorište Bečej: Predstava i koncert za sadnice

Najnovije! 

Predstava je otkazana, o tome kada će biti odigrana Gradsko pozorište će blagovremeno obavestiti građane.


Za nedelju 5. septembra u sali Gradskog pozorišta zakazano je novo igranje predstave „Razredni neprijateljˮ Dramskog studija mladih. Predstava počinje u 19 časova a sredstva od kupljenih ulaznica biće uplaćena kao dobrotvorni prilog za kupovinu sadnica autohtonih vrsta drveća koje će biti posađeno na teritoriji opštine Bečej. Na ovaj način ansambl Dramskog studija priključio se akciji „Ozelenimo Bečejˮ. Predstavu je režirao Igor Pavlović, produkcije Gradskog pozorišta. U predstavi igraju bečejski mladi glumci Teodora Zdravković, Vanja Bojović, Stasja Štrbački, Katarina Milić, Katarina Jakić, Andrija Dimitrov, Boris Dimitrijević, Dimitrije Tucakov, Gordana Adamov/Aneta Tucakov.

Prethodnog vikenda takođe u Gradskom pozorištu održan je i koncert koji je najavljen u Pozorišnom klubu ali je zbog vremena prebačen u klub. U pitanju je bio jednodnevni festival pod nazivom „Novi list“ na kojem su nastupali bendovi T.A.K.O. (mladi bečejsko-novobečejski bend, RNR), Fiskalni račun (Bečej, Oi!), SJAJ & I (Bečej-Ada-Kanjiža, psihodelija), FINGERBANG (Bečej, bluz) i specijalni gosti False reality.

Odziv Bečejaca nije bio baš impresivan ali je podrška za festival došla i sastrane od posetilaca i gostiju iz drugih gradova i država. Skupljeno je oko 47.000 dinara za sada ali ovo je samo prva akcija ovog tipa.