Óbecse

Kertverseny kezdődött Óbecsén

Az idén ötödik alkalommal vette kezdetét Óbecse községben a legszebb kertek versenye. A jelentkezők ezúttal is négy kategóriában – kiskertek, udvarok, balkonok/teraszok és sziklakertek/díszkertek – indulhatnak.
Az érdeklődők június 30-áig jelentkezhetnek a versenyre személyesen az Ikebana virágüzletben vagy a Najlepša bašta u našoj opštini Bečej Facebook-oldalon. A jelentkezéshez a kertről, az erkélyről, az udvarról, a virágokról fotókat kell beküldeni, de ha valakinek erre nincs lehetősége, a szervezők kérésre kimennek a helyszínre fotózni. A szakmai értékelést szakértők – Valentina Sekulić okleveles kertészmérnök és Olja Fabijan okleveles tájépítész-mérnök – végzik majd el a terepen. Az eredményhirdetésre és a nyeremények ünnepélyes átadására szeptember 16-án, az Ózon Világnapján kerül majd sor.
A versenyt az Ikebana virágüzlet, az Ökobecse Polgári Egyesület és az Óbecse-Törökbecse Oldtimer Klub szervezi meg, és a tavalyi évhez hasonlóan az idén is számítanak intézmények nevezésére is.

F.R.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *