Narodna biblioteka: Muzički kamp i ove godine

Narodna biblioteka Bečej organizuje i ove godine dečiji muzički kamp od 15. do 28. avgusta. Kamp je predviđen za decu od 9 do 16 godina. No, kao i prethodnih godina biće organizovana i radionica i za mališane, od 3 do 7 godina. Ove godine će muzički pedagozi i muzičari držati grupne i individualne časove gitare, klavijatura, bubnjeva, bas gitare, violine i pop rok pevanja. Kao i na prethodnim kampovima u fokusu ove muzičke manifestacije je pop i rok muzika i svi pod žanrovi ove muzike.

Organizatori poručuju deci da što pre dođu da se prijave jer je broj mesta ograničen iz logističkih razloga. Uslov je samo jedan da se učlane u biblioteku.

Budući mali muzičari moći će da savladaju osnove instrumenta, ako su početnici ali i da usavrše svoje znanje ako nisu i oprobaju se u rok i pop muzici. Moći će da nauče kako izgleda pevati ili svirati u pravom rok bendu, uskladiti svoje muzičke želje i ukuse. Imaće prilike takođe da nauče i neke osnove komponovanja za solo i nastupe u bendu kao i pisanja tekstova za pesme.

Kamp će tokom dve nedelje koliko će trajati ove godine organizovati i niz tematskih muzičkih večeri, nastupa profesionalnih muzičara, kvizova, druženja, radionica, raznih iznenađenja za učesnike …

Prijave se primaju do 8. avgusta u Narodnoj biblioteci Bečej ili na telefon 064/6168 395.

Kada su u pitanju časovi instrumenta poželjno je predznanje ali nije obavezno.