Promena na čelu USKAO „Đorđe Predin – Badža“

Na 44. sednici Skupštine opštine Bečej usvojena je ostavka dosadašnjeg direktora USKAO „Đorđe Predin Badža“ Dejana Stanojeva. Povodom promene rukovodstva na čelu ove ustanove razgovarali smo sa dosadašnjim direktorom Dejanom Stanojevim o razlozima za ovu promenu i zbog čega je dao ostavku na ovu funkciju:

„Ja sam od 2014. godine na čelu ove ustanove i veoma sam uživao radeći ovaj posao. Upoznao sam mnogo ljudi, sportista i stekao veoma veliko iskustvo. Tokom prethodnih pet godina uradili smo veliki broj projekata i unapredili rad sportskog centra u velikoj meri i na to sam veoma ponosan. Naravno ovo nije samo moja zasluga, da nije bilo podrške od strane lokalne samouprave i sredstava Pokrajinske vlade svi ti projekti ne bi mogli biti realizovani. Pre svega uradili smo jedan veliki projekat a to je rekonstrukcija i zamena dela krova zgrade ali pored toga i zamenu pločica u spoljašnjem olimpijskom bazenu, nabavku rasvete za sportske sale, nabavku rekvizita za sportove, krečenje sala i sl. Mogu da kažem i da sam veoma zadovoljan i fiskalnim poslovanjem ustanove u prethodnih pet godina. Dakle, odlazim zadovoljan urađenim. U pitanju su lični razlozi za odlazak sa ove funkcije i za sada ću samo reći da sam dobio posao u Novom Sadu i moja lična odluka je da prihvatim ovaj novi izazov na poslu koji mi je ponuđen. U konsultaciji sa predsednikom opštine složili smo se da damo šansu nekom mlađem da nastavi rad na toj funkciji koju sam ja obavljao. Ja i dalje ostajem u upravnom odboru sportskog centra i biću u toku i pokušati da sa te pozicije pomognem koliko mogu i da pomognem novom direktoru.“ – rekao nam je Dejan Stanojev

„Mi smo u lokalnoj samoupravi i ja lično bili veoma zadovoljni radom i postignutim rezultatima koje je Dejan Stanojev imao u ovih prethodnih pet godina. On odlazi sa pozicije direktora iz ličnih razloga jer je rešio da prihvati za njega bolju ponudu, novi posao i nov izazov u njegovoj karijeri i mislim da nemamo pravo i ne bi bilo fer da od njega očekujemo da ostane na poziciji direktora sportskog centra ako ima mogućnost da napreduje. Dejan Stanojev će ostati u upravnom odboru ove ustanove i dalje i biće u toku sa novim investicijama i projektima sa te funkcije pa se nadamo da ćemo još dugo sarađivati.“ – rekao nam je o ostavci Dejana Stanojeva predsednik opštine Dragan Tošić.