Промоција књиге „Туђ“

Промоција књиге Драгана Савића, нашег суграђанина, под називом „Туђ“, одржана је 1. новембра у Креативном центру Градског позоришта Бечеј.

Као што смо писали у неком од наших претходних бројева књига говори о Драгановом животу од момента када је као беба остављен у једној згради у Београду, кроз одрастање у хранитељској породици па до данас када иза себе има своју породицу, децу и унуке, а ипак његово трагање за биолошким родитељима не престаје. Његова целоживотна борба, потрага за истином и идентитетом сажета је у тих неколико стотина страна књиге. Много је питања која су остала без одговора али аутор се не предаје, нада се да ће се разрешити тај Голдијев чвор и омогућити му да пронађе неког од својих ближњих.

Домаћица на промоцији била је Драганова кума, Грозда Келава, која је представила књигу као и самог аутора. Црквени хор „Свети Георгије“, чији је и Драган члан отпевао је две песме што је дало заиста једну свечану ноту читавом овом догађају. Стефан Ђорђевић је прочитао одломак из романа који је без сумње изазвао велико интересовање наших суграђана јер се те вечери у Креативном центру тражило место више. Аутор је најавио и други део књиге, а док он не угледа светлост дана роман „Туђ“ можете купити у књижари Стил у Бечеју и у МГ трафикама.

 

Jelena Janković Ćuk

Медиум доо, Редакција Бечејских дана Адреса: Золтана Чуке 18, Бечеј

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *