Ресторан Don Quijote

Ветрењаче су некада биле саставни део равничарског живота , ту се млело зито , кукуруз и остале житарице … у овој ветрењаци се сада добро једе …
Ресторан се налази у објекту ветрењаче која је зидана на крају 19. века.

Што се њихове понуде тиче ,кухиња се базира на одабраним јелима прилагођена војвођанском укусу. То је мешавина интернационалне , српске и мађарске кухиње уз то да у вечерњим сатима нуде и пице. Што се понуде вина тиче труде се да у понуди имају најквалитетнија вина из наше регије.

Капацитет ресторана је око 60 седећих места распоређена на два нивоа са додатних 70 места у летњем периоду. За ових двадесет и неколико година стекли су искуство да раде породична славља, пословне ручкове, разне врсте кетеринг услуга, туристичке групе, као и свадбе у летњем периоду.

Надамо се да смо Вам дочарали шта све наша најпознатија „Ветрењача“ има да понуди, зато не оклевајте да следећи излазак на ручак, славље или неку другу пригоду проведете тамо.
На њиховом инстаграм и фејсбук профилу можете видети слике и уверити се у њихов дугогодишњи успех. Инстаграм @restoran_don_quijote фејсбук Restoran Don Quijote Becej

Контакт телефон: 021/6914083 ili 063/7307167        Адреса: Иђошки пут 6а

Мејл адреса: quijote@eunet.rs