Restoran Don Quijote

Vetrenjače su nekada bile sastavni deo ravničarskog života , tu se mlelo zito , kukuruz i ostale žitarice … u ovoj vetrenjaci se sada dobro jede …
Restoran se nalazi u objektu vetrenjače koja je zidana na kraju 19. veka.

Što se njihove ponude tiče ,kuhinja se bazira na odabranim jelima prilagođena vojvođanskom ukusu. To je mešavina internacionalne , srpske i mađarske kuhinje uz to da u večernjim satima nude i pice. Što se ponude vina tiče trude se da u ponudi imaju najkvalitetnija vina iz naše regije.

Kapacitet restorana je oko 60 sedećih mesta raspoređena na dva nivoa sa dodatnih 70 mesta u letnjem periodu. Za ovih dvadeset i nekoliko godina stekli su iskustvo da rade porodična slavlja, poslovne ručkove, razne vrste ketering usluga, turističke grupe, kao i svadbe u letnjem periodu.

Nadamo se da smo Vam dočarali šta sve naša najpoznatija „Vetrenjača“ ima da ponudi, zato ne oklevajte da sledeći izlazak na ručak, slavlje ili neku drugu prigodu provedete tamo.
Na njihovom instagram i fejsbuk profilu možete videti slike i uveriti se u njihov dugogodišnji uspeh. Instagram @restoran_don_quijote fejsbuk Restoran Don Quijote Becej

Kontakt telefon: 021/6914083 ili 063/7307167        Adresa: Iđoški put 6a

Mejl adresa: quijote@eunet.rs