Šest medalja za Bečejce

Takmičari Karate kluba Bečej su ostvarili odličan nastup na Prvenstvu Vojvodine Šotokan karate saveza Srbije, koje je održano u Apatinu u nedelju 18. novembra, na kojem je učestvovalo oko 350 takmičara iz 20 klubova.
Najuspešnije predstavnice bečejskog kluba su bile Ana Reka Komaromi, Katarina Kiš i Neda Stojadinović koje su osvojile zlatne medalje u pojedinačnoj konkurenciji u izvođenju kata.
Na treći stepenik pobedničkog postolja su se popeli Anđela Mišković u izvođenju kata i Balaž Kovač u borbama, kao i kata tim koji su činile Ana Reka Komaromi, Katarina Kiš i Maja Mitić.
Veoma blizu odličja bili su Veljko Mišković u izvođenju kata i kata tim u sastavu Neda Stojadinović, Anđela Mišković i Stefanela Ostojić, koji su morali da se zadovolje zauzimanjem četvrtog mesta u našoj pokrajini.
Šesto mesto u izvođenju kata pripalo je Aleksi Miškoviću, dok je Maja Mitić, takođe u izvođenju kata bila osma.
Kako je ovo prvenstvo bilo izborno nadmetanje za Kup Srbije 2018 „vize“ za to takmičenje, gde Bečejci takođe očekuju dobre rezultate, su izborili su Ana Reka Komaromi, Neda Stojanović, Anđela Mišković, Maja Mitić, Katarina Kiš, Veljko Mišković, Aleksa Mišković, svi u pojedinačnoj konkurenciji u izvođenju kata, kao i kata tim u sastavu Maja Mitić, Katarina Kiš i Ana Reka Komaromi i Balaž Kovač u borbama.

Siniša Erak