Sigurna pobeda u Loznici

ODBOJKA – BANKA POŠTANSKA ŠTEDIONICA PRVA „B“ LIGA

Odbojkaši Bečeja su u utakmici osmog kola Banka poštanska štedionica Prve A Lige, koja je odigrana u subotu 11. novembra ostvarili veliki podvig i do sada najboljom igrom, ubedljivo savladali domaću Loznicu rezultatom 3:0 (25:14, 25:13, 25:12). To je bila treća pobeda u nizu izabranika trenera-igrača Veselina Džigurskog, pa je naša ekipa nakon lošijeg starta trenutno na četvrtoj poziciji na tabeli. Treba reći i to da nekoliko ekipa nije odigralo sve svoje utakmice pa ovaj plasman ne možemo gledati kao potpuno realan, ali sa druge strane treba i istaći da su Bečejci uhvatili konce igre u potpunosti i da sa mnogo većim ambicijama dočekuju nastavak takmičenja.
Naredni meč će naša ekipa odigrati tek drugog vikenda decembra, pošto su Predsedništva Odbojkaškog saveza Srbije i predsedništva UOKPL i UOKRL u ponedeljak 23. novembra, zbog pogoršanja epidemiološke situacije u Srbiji, odlučili da se sva takmičenja prekidaju do 11. decembra.
Iako se može reći da je ova pauza došla u loše vreme po našu ekipu, sigurno je da će Bečejci u potpunosti iskoristiti da se što bolje pripreme za nastavak takmičenja.
Do kraja našu ekipu očekuju utakmice kod kuće protiv drugoplasiranog Mladenovca a potom i protiv sedmoplasiranog Užica dok će poslednji rival Bečejaca biti poslednjeplasirano Bava-
nište koje nije uspelo da osvoji nijedan bod u dosadašnjem delu
takmičenja.

S.E.