Srpska premijera predstave „Scene iz bračnog života“ u Gradskom pozorištu Bečej

Povodom 100-godišnjice rođenja Ingmara Bergmana: Srpska premijera predstave „Scene iz bračnog života“ u Gradskom pozorištu Bečej.

U saradnji sa Ambasadom Švedske u Beogradu, Gradsko pozorište Bečej, Kancelarija za mlade opštine Bečej i lokalna samouprava organizovaće Dane švedske kulture u novembru.

Povodom stogodišnjice rođenja Ingmara Bergmana, jednog od najvećih filmskih i pozorišnih stvaralaca svih vremena, srpska premijera predstave „Scene iz bračnog života“, po čuvenom Bergmanovom tekstu, održaće se u Gradskom pozorištu Bečej u subotu, 3. novembra. U predstavi igraju Tamara Krcunović i Miloš Timotijević, a rediteljka je Ana Tomović. Tom prilikom, gosti naše opštine biće gospodin Joakim Vern, zamenik šefa misije Ambasade Švedske, i njegovi saradnici. U toku Dana švedske kulture, pored premijere predstave, biće održane i radionice za srednjoškolce i niz drugih kulturnih programa, o čemu ćemo uskoro pisati opširnije.

Opština Bečej biće domaćin kreativnom timu predstave nekoliko dana, a karte za premijeru prodavaće se od 22. oktobra po ceni od 300 dinara.