Sutra (četvrtak,13.februar) humanitarna akcija bečejskih taksista

Sutra (četvrtak, 13. februar) bečejska taksi služba „Alo taksi“ će celokupan prihod od prevoza građana od 6 sati ujutro do 18 časova donirati porodici Janković koja je ove nedelje u katastrofalnom požaru izgubila kuću.

Prema rečima vlasnika „Alo taksija“, Igora Pekalića, na ovaj korak se odlučio jer je video da će ovoj porodici svakako dobro doći pomoć u obnovi kuće jer se požar desio baš nakon što su renovirali kuću. Igor Pekalić je rekao da će mu se u toku sutrašnje akcije priključiti i druge kolege iz ostalih taksi službi u gradu i da će sigurno 7-8 vozila učestvovati u ovoj humanitarnoj akciji. On je takođe rekao da on i njegova firma „Alo taksi“ aktivno učestvuju i drugim humanitarnim akcijama koje su ove nedelje organizovane kao što su humanitatrni turnir u futsalu i u  bilijaru u Gradskoj kafani („Stari grad“).

Taksi služba će sutra voziti po standardnim cenama ali će primati putnike i one koji obično ne koriste taksi i po 50, 100 dinara koliko mogu da plate, ali i više ako su u mogućnosti.

Igor Pekalić je pozvao građane Bečeja da se odazovu na ovu akciju a broj telefona za pozive taksija je: 063/78-16-220