Основној школи „Петефи Шандор“

ВестиДруштво

Општина Бечеј: Реконструкција спортских терена у ОШ „Петефи Шандор“

Покрајински секретаријат за спорт и омладину финансира пројекат реконструкције спортских терена у ОШ „Петефи Шандор“са 12 милиона динара. Општина Бечеј

Read More
ВестиДруштво

Општина Бечеј: Реконструкција спортских терена у ОШ „Петефи Шандор“

Покрајински секретаријат за спорт и омладину финансира пројекат реконструкције спортских терена у ОШ „Петефи Шандор“са 12 милиона динара.Општина Бечеј је

Read More