Спорт

Трећа Школа пливања за жене

САВЕЗ СПОРТОВА ОПШТИНЕ БЕЧЕЈ

Савез спортова општине Бечеј ће трећу годину за редом организовати бесплатну Школу пливања за жене старије од 18 година. И овог пута ће ова двомесечна акција бити спроведена у сарадњи са УСКАО „Ђорђе Предин-Баџа“ из Бечеја а цео програм ће водити Дијана Фехиров, дипломирани тренер пливања.
– Драго ми је да ћемо поново бити у прилици да обучавамо жене које желе да савладају основе пливања, тј. одржавања на води како би могле што боље и слободније да дочекају летњу пливачку сезону и у потпуности искористе водене потенцијале наше општине. У програм могу да се укључе све пунолетне жене без обзира на године, а да никад није касно да се научи пливање пример је наша суграђанка од 72 године која је кроз овај програм успела да савлада основе пливања, казала је Дијана Фехиров која ће се старати о стручном раду са полазницама ове Школе пливања
У односу на раније циклусе, овај трећи ће бити посебан по томе што ће се организовати у сарадњи са Савезом спортова општине Србобран, пошто се јавило много жена ван наше општине које су изразиле жељу да се обуче основама пливања.
Рад на затвореном базеном УСКАО „Ђорђе Предин-Баџа“ у Бечеју почиње у уторак 3. новембра. Према плану тренинзи ће се одржавати два пута недељно од 16 до 17 сати, највероватније уторком и четвртком, а и у овом циклусу ће број полазница бити ограничен на 30. Све жене које су заинтересоване за учешће у овој бесплатној Школи пливања могу се пријавити до 25. октобра радним данима на број телефона 063/83 90 491 или у канцеларији Савеза спортова општине Бечеј која се налази у Друштву за телесно васпитање „Партизан“.

Синиша Ерак