Treća Škola plivanja za žene

SAVEZ SPORTOVA OPŠTINE BEČEJ

Savez sportova opštine Bečej će treću godinu za redom organizovati besplatnu Školu plivanja za žene starije od 18 godina. I ovog puta će ova dvomesečna akcija biti sprovedena u saradnji sa USKAO „Đorđe Predin-Badža“ iz Bečeja a ceo program će voditi Dijana Fehirov, diplomirani trener plivanja.
– Drago mi je da ćemo ponovo biti u prilici da obučavamo žene koje žele da savladaju osnove plivanja, tj. održavanja na vodi kako bi mogle što bolje i slobodnije da dočekaju letnju plivačku sezonu i u potpunosti iskoriste vodene potencijale naše opštine. U program mogu da se uključe sve punoletne žene bez obzira na godine, a da nikad nije kasno da se nauči plivanje primer je naša sugrađanka od 72 godine koja je kroz ovaj program uspela da savlada osnove plivanja, kazala je Dijana Fehirov koja će se starati o stručnom radu sa polaznicama ove Škole plivanja
U odnosu na ranije cikluse, ovaj treći će biti poseban po tome što će se organizovati u saradnji sa Savezom sportova opštine Srbobran, pošto se javilo mnogo žena van naše opštine koje su izrazile želju da se obuče osnovama plivanja.
Rad na zatvorenom bazenom USKAO „Đorđe Predin-Badža“ u Bečeju počinje u utorak 3. novembra. Prema planu treninzi će se održavati dva puta nedeljno od 16 do 17 sati, najverovatnije utorkom i četvrtkom, a i u ovom ciklusu će broj polaznica biti ograničen na 30. Sve žene koje su zainteresovane za učešće u ovoj besplatnoj Školi plivanja mogu se prijaviti do 25. oktobra radnim danima na broj telefona 063/83 90 491 ili u kancelariji Saveza sportova opštine Bečej koja se nalazi u Društvu za telesno vaspitanje „Partizan“.

Siniša Erak