Туристичка организација: Фото-конкурс за туристичку фотографију Бечеја

Туристичка организација општине Бечеј расписала је фото – конкурс за избор најлепше фотографије. У фокусу овог конкурса је лето у Бечеју.

„Лето нам свима доноси провод и авантуру. Пустите машти на вољу, фотографије могу бити разне, са дестинација нашег града, занимљивих локација и људи. Фотографије морају бити квалитетне, у што већој резолуцији. На конкурсу могу учествовати сви заинтересовани који се не баве професионално фотографијом  (сви они који воле историју, културу, природу, рекреацију). У наредним данима ћемо вас обавештавати о наградама за најбоље фотографије. Будите креативни, чекамо ваш “осликан” доживљај.“ – каже се у објави конкурса.

Према пропозицијама забрањено је коришћење фотошопа и других програма за обраду фотографије. Послате фотографије остају у власништву Туристичке организације општине Бечеј, и као такве ће се користити у сврху промоције туризма општине Бечеј.

Конкурс је отворен до 30.08.2022. године, а једна особа може да конкурише са максимално 3 фотографије.

Фотографије можете послати на email: tobecej@gmail.com, са назнаком “за фото – конкурс”, са наведеним именом и презименом аутора, email адресом и контакт телефоном, као и са називима фотографија.

Најлепше и најкреативније фотографије биће изабране од стране стручног жирија, по окончању конкурса, а најбоља 4 аутора фотографије ће освојити вредне награде.