Turistička organizacija: Foto-konkurs za turističku fotografiju Bečeja

Turistička organizacija opštine Bečej raspisala je foto – konkurs za izbor najlepše fotografije. U fokusu ovog konkursa je leto u Bečeju.

„Leto nam svima donosi provod i avanturu. Pustite mašti na volju, fotografije mogu biti razne, sa destinacija našeg grada, zanimljivih lokacija i ljudi. Fotografije moraju biti kvalitetne, u što većoj rezoluciji. Na konkursu mogu učestvovati svi zainteresovani koji se ne bave profesionalno fotografijom  (svi oni koji vole istoriju, kulturu, prirodu, rekreaciju). U narednim danima ćemo vas obaveštavati o nagradama za najbolje fotografije. Budite kreativni, čekamo vaš “oslikan” doživljaj.“ – kaže se u objavi konkursa.

Prema propozicijama zabranjeno je korišćenje fotošopa i drugih programa za obradu fotografije. Poslate fotografije ostaju u vlasništvu Turističke organizacije opštine Bečej, i kao takve će se koristiti u svrhu promocije turizma opštine Bečej.

Konkurs je otvoren do 30.08.2022. godine, a jedna osoba može da konkuriše sa maksimalno 3 fotografije.

Fotografije možete poslati na email: tobecej@gmail.com, sa naznakom “za foto – konkurs”, sa navedenim imenom i prezimenom autora, email adresom i kontakt telefonom, kao i sa nazivima fotografija.

Najlepše i najkreativnije fotografije biće izabrane od strane stručnog žirija, po okončanju konkursa, a najbolja 4 autora fotografije će osvojiti vredne nagrade.