Спорт

Фудбал: Бечејци не излазе из серије пораза

Омладински фудбалски клуб Бечеј 1918 везао је и четврти узастопни пораз. У оквиру 13. кола Српске лиге Војводина, плавобели остали су савладани на Градском стадиону крај Тисе од екипе са дна табеле, Јединства из Старе Пазове са 0:3.

У утакмици одиграној минуле суботе све је било решено већ у првом делу првог полувремена. Без енергије, воље и жеље играли су домаћи, концетрација је била на минимуму, велики број грешака у одбрани, у нападу, као и у пасу и пријему, исходовао је да се утакмица заврши још једним поразом.

Први у листу стрелаца уписао се Миленковић у 10. минуту, потом Бобар у 18, да би Пиплица у 27. минуту ставио тачку на меч са коначних 3:0.

Као што смо напоменули Бечејцима је ово четврти везани пораз, а што се тиче статистике, момци са Тисе у последња четири меча нису успели ни једном да затресу противничке мреже, док су чак 11 пута вадили лопту из свог гола.

Екипа Бечеја након ове утакмице налази се на 9. позицији са 18 бодова, а у наредном 14. колу путују у Кулу где ће одмеритиснаге са Хајдуком који је на 12. позицији са 13 бодова.

Вукашин Љубојев