Спорт

Фудбал: Бечејци се поразом опростили од публике

Омладински фудбалски клуб Бечеј 1918 остао је поражен на свом стадиону у оквиру 29. кола Српске лиге Војводина од Тисе из Адорјана са чак 2:5.

Равноправна игра и борба водила се у првом полувремену које је завршено са 2:2, док у другом делу утакмице долази до пада снаге и концентрације због како и сам тренер истиче „скраћене клупе“ након чега екипа Тисе постиже још три гола и односи исто толико бодова у Адорјан.

Након старта голмана над капитеном Тутњевићем и његовим изласком из игре, пада и агресивност и мирноћа у везним пасовима. Такође, Нонин је био болестан недељу дана пре меча и није био физички припремљен, док су због картона два стандардна играча Дабижљевић и Зељковић били ван терена, све то је, чини се, утицало и на само игру и на резултат.

У листу стрелаца у тиму Бечеја уписали су се Тедић у 18. и Томић у 39. минуту док је аутогол постигао је Божичић у 28. У екипи Адорјана голове су постигли Кудрић у 30. и 68, Радовановић у 53. и Костић у 85. минуту.

У наредном, последњем 30. колу екипа Бечеја путује последње пласираној екипи Станишића. Статистички гледано утакмица није од великог значаја јер је све у Српској лиги Војводина већ решено. Станишић са тренутних 13 бодова испада у нижи ранг, док Текстилац са 65 улази у виши, а екипа Бечеја налази се на 11. позицији на табели са 35 бодова и летује у овом рангу до наредне сезоне.

Вукашин Љубојев