Култура

Gradsko pozorište Bečej: Bioskopski repertoar za vikend

U nedelju 19. novembra od 16.00 i 18.00: Kantervilski duh -The Canterville Ghost , projekcija britanskog animiranog filma. Režija : Kim Burdon, Robert Chandler – film je sinhronizovan na srpski jezik.

Moderna američka porodica useljava se u svoju tek kupljenu seosku kuću kako bi saznala da li je okružuju duhovi. Ser Simon Kantervil uspešno pohodi terenom više od tri stotine godina, ali u momentu kada pokušava da uplaši nove ukućane susreće se sa novim izazovima.

Takođe u nedelju, 19. novembra od 20 časova: Kapetan Marvel 2 – The Marvels, projekcija novog filma o Marvelovim junacima, u filmu igraju: Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton, Režiser: Nia DaCosta FILM SE PRIKAZUJE U 3D TEHNICI

Moći Kerol Denvers se prepliću sa moćima Kamale Kan i Monike Rambo, pa su primorane da rade zajedno kako bi spasile univerzum. Iako je Kerol povratila identitet koji su joj oduzeli pripadnici tiranske Kri vrste i osvetila se Vrhovnoj inteligenciji, ona ponovo nosi teret destabilizacije univerzuma. Kada je dužnost dovede do Crvotočine povezane sa Kri revolucijom, njene moći mešaju se i prepliću sa moćima Kamale Kan, poznate kao Ms. Marvel, kao i sa moćima zaboravljene nećake, sada S.A.B.E.R. astronautkinje Monike Rambo. Ovaj izuzetan trio mora da nauči kako da zajedno i udruženo radi kako bi spasao univerzum.

Ulaznice za bioskop su 350 dinara.