ВестиДруштво

Олдтајмер Клуб Бечеј – Нови Бечеј: Прва овогодишња смотра

Олдтајмер Клуб Бечеј – Нови Бечеј 7.  априла организовао је прве овогодишње сусрете љубитеља олдтајмера. Овога пута направљена је мала турнеја по Бачкој. На овој манифестацији учествовало је око 120 старих возила.

Старт је као и увек био у Бечеју али се овога пута кренуло према Врбасу. Велику број старих аутомобила је пристигао у Врбас, тамо су их дочекали домаћини, након тога су учесници организовано посетили музеј у Врбасу и етно кућу након чега је уследило оно што је најважније на овим сусретима осим презентације старих модела аутомобила и мотора а то је дружење уз ручак у ресторану у центру града.

Овогодишњи скуп назван је „Путовање у времену“, адекватан назив за скуп који су красили аутомобили из разних периода. Трг у Врбасу био је „закрчен“ олдтајмерима али то није спречило велики број посетилаца да се по лепом времену прошетају и погледају ову јединствену изложбу старих модела аутомобила. Караван је након ручка кренуо према Кули, према Мотодрому картинг стази Кула. Добар део возача су на овој картинг стази испробали своје возачке способности. Била је то још једна прилика за добру забаву и дружење.

У Кули су подељене и награде за најбоље примерке старих возила на овој смотри.  Овогодишња сезона за Олдтајмер Клуб Бечеј – Нови Бечеј је сада и званично отворена.