Победа злата вредна

ФУДБАЛ – ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА СЕВЕР

Фудбалери Војводине из Бачког Градишта су у прва два кола пролећног дела Војвођанске лиге Север освојили три бода, након што су кући изгубили од Тисе из Адорјана са 2:1, а потом победили ЧСК Челарево у гостима идентичним резултатом.
Пролећна премијера на терену СРЦ „Ђорђе Тапавица Џоја“ која је одиграна у недељу 8. марта није донела очекивани наступ домаћих, иако су Градиштанци повели у 34. минуту голом Ненада Кудрића. Тим резултатом се и отишло на паузу, али је други део игре у потпуности припао гостима који су са два поготка успели да однесу сва три бода из Бачког Градишта.
Шест дана касније у Челареву изабраници Лазара Дабижљевића су смогли снаге „да се дигну“ и забележе веома битну победу против фаворизованог домаћина са 2:1(1:0). Повели су гости голом Ненада Кудрића у првом делу игре, а већ на старту успели да дуплирају предност поготком Бориса Бечановића. Једино што је домаћин успео да уради био је погодак у смирај меча али су бодови заслужено отишли у Бачко Градиште.
Након увођења ванредног стања сва спортска такмичења су прекинута и још увек се не зна да ли ће се наставити или не. Градиштанци заузимају 11. позицију на табели са 20 бодова.

С.Е.