Друштво

ТО Бечеј: Фото – конкурс за избор најлепше фотографије

Туристичка организација општине Бечеј и ове године расписује фото – конкурс за избор најлепше фотографије. Лето нам свима доноси провод и авантуру.

Пустите машти на вољу, фотографије могу бити разне, са дестинација нашег града, занимљивих локација и људи.

Фотографије морају бити квалитетне, у што већој резолуцији. На конкурсу могу учествовати сви заинтересовани љубитељи фотографије ( сви они који воле историју, културу, природу, рекреацију… ).

Забрањено је коришћење фотошопа и других програма за обраду фотографије. Послате фотографије остају у власништву Туристичке организације општине Бечеј, и као такве ће се користити у сврху промоције туризма општине Бечеј. Конкурс је отворен до 30.08.2023. године, а једна особа може да конкурише са максимално 3 фотографије.

Фотографије можете послати на e-mail: tobecej@gmail.com , са назнаком “за фото – конкурс”, са наведеним именом и презименом аутора, e-mail адресом и контакт телефоном, као и са називима фотографија.

Најлепше и најкреативније фотографије биће изабране од стране стручног жирија, по окончању конкурса, а најбоља 4 аутора фотографије ће освојити вредне награде.

У наредним данима ћемо вас обавештавати о наградама за најбоље фотографије. Будите креативни, чекамо ваш “осликан” доживљај.