Спорт

У 2023. години Max challenge обележава 5. годину постојања

Последњи Max challenge у 2022. години је трајао 15.11-13.12.2022.

Просечан губитак килограма целе групе је био 3.8кг за 4 недеље.

Ово су најуспешнији учесници:

  1. место Кинга Гурбитy из Бачке Тополе – награђена је поклон ваучером за куповину у  Fashion and friends радњама
  2. место Ивана Пејовић из Бача – награђена је ноћењем са доручком са себи драгом особом на Салашу Ђорђевић на Палићу
  3. место Тамара Тајков из Новог Бечеја – награђена је поклон пакетом Coldpressok сокова.

Њих три су после само 4 недеље укупно изгубиле више од 24 килограма!!! Оне освајају и професионално студијско фотографисање у фото студију Кинг у Бечеју.

Остали награђени су:

  • Радован Чичаревић из Вршца – освојио је велики Енова кофер
  • Тимеа Кокић из Новог Бечеја – освојила је средњи Енова кофер
  • Андреа Гортва из Бечеја – освојила је мали Енова кофер
  • Јована Стојичић из Новог Сада, Сања Мушћет из Бечеја, Марина Варадинчев из Новог Бечеја и Сашка Тотовић из Бечеја освојиле су прелепе кишобране.
  • Станојка Лукић и Данијела Јовановић из Бечеја освојиле су анти-целулит масаже ударним таласима у Амбуланти Поломед у Бечеју, а Биљана Блажин освојила је прелеп јастук уникатно направљен од Layla patch work studia студиа.

“У 2022. више стотина људи из Србије и иностранства је унапредило свој живот захваљујући Max challenge-у. Поред губитка килограма, сведочили смо повећаном самопоуздању, вери у живот, лепшем осећају, новим пословним позицијама, повећањима плате, трудноћама, престанком пијења лекова, куповини нових стамбених јединица и аутомобила учесника Max challenge-а. На питање да ли би опет учествовали сви су одговорили да би, чиме је још једном потврђен квалитет овог програма. Већ су у току пријаве за Max challenge у 2023.години. Следећи почиње већ 10.01.2023. а сви заинтересовани се могу пријавити преко сајта www.max-centar.com” – каже Марина Радић, ауторка програма.