Спорт

Александра Милошевић најбоља у Србији

БОКС – ПОЈЕДИНАЧНО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ ЗА КАДЕТКИЊЕ, ЈУНИОРКЕ, ОМЛАДИНКЕ И ОМЛАДИНЦЕ

Изванредну серију одлични резултата Александра Милошевић, такмичарка Боксерског клуба Бечеј наставила је и на По-јединачном првенству Србије за кадеткиње, јуниорке, омладинке и омладинце које је од 4. до 7. марта одржано у Сомбору у Градској хали „Мостонга“.
Млада Бечејка је још једном показала да је у изузетној форми, па је у велтер категорији (до 66 килограма) заслужено освојила златну медаљу и титулу најбоље у Србији. Александра Милошевић је у финалном мечу победила Милицу Пекез из Боксерског клуба Шајкаши из Жабља прекидом у првој рунди, чиме је доказала да јој нема премца у Србији.
Задовољство урађеним у Сомбору није крио ни њен тренер Роберт Халас који апострофира згуснут календар на почетку године и одличне резултате његове „ученице“.
–Након успешних наступа на Купу Нација и Првенству Војводине имали смо само два дана одмора пошто смо морали да се „окренемо“ Првенству Србије. На изузетно квалитетном такмичењу у Сомбору се окупило 97 учесника из 40 клубова. Александра је и овога пута била убедљива па је наставила серију одличних резултата и заслужено се окитила златом чиме сам веома задовољан. Наредни изазов ће нам бити Куп Нација за јуниоре и јуниорке који се од 18. до 25. маја одржава у Врбасу где ће Александра опет боксовати у дресу репрезентације. Наравно одржавање овог такмичења је још увек под знаком питања због добро познате ситуације око Корона вируса, завршио је Халас.

С.Е.