Бечејац Бојан Пјевац, победник 111. циклуса “Слагалице”

Наш суграђанин Бојан Пјевац је учествовао већ неколико пута у популарном квизу “ТВ Слагалица” и освојио веома завидне резултате. Након победе у 111. циклусу овог квиза питали смо га да нам каже како се осећа после победе и како је задовољан својим наступом у квизу.
Како сте одлучили да се пријавите?
– Одлучио сам да се пријавим из три разлога: прво, квизове обожавам од малих ногу, а друго, у „ТВ Слагалици“ сам се већ такмичио, али пре доста година, па сам желео да проверим да ли, после титуле вицепрвака 11. циклуса, сада већ далеке 1996. године, као и трећег места у 21. циклусу, 1999. године, дакле – да ли могу да покушам да се „попнем на трон“ у неком циклусу овог квиза. Као треће, навео бих и мотивацију новчаном наградом.
Каква су била очекивања?
– Па, мислим да сам имао мотив да остварим свој квизомански сан, а то је титула првака циклуса, али сам приморавао себе да „не живим у облацима“ јер је конкуренција доста јака, па сам очекивао само – да се не осрамотим.
Да ли сте задовољни наступом?
– Презадовољан!!! Пре свега, титула првака циклуса представља круну мог бављења квизоманијом. Просто, остварио сам свој квизомански сан.
Да ли ћете поново да се пријавите?
– Морам да признам, према правилима, ја сада немам право наступа све до Суперфиналног циклуса, крајем ове године, а у њега сам се квалификовао већ самом титулом првака недавно емитованог, 111. циклуса.