Спорт

Бечејци и даље при врху табеле

Омладински фудбалски клуб Бечеј 1918 у минула два кола уписао је једну победу и један пораз.
Када је реч о утакмици 20. кола Српске лиге Војводина, момци са Тисе успели су да савладају Борац из Сакула минималним резултатом 1:0.
У веома тешком и исцрпљујућем мечу за обе екипе виђено је много борбе, дуела, жутих картона, свега неколико прилика на једној и другој страни и само један гол који је у 11. минуту постигао Шормаз на асистенцију Жеравице.
Физички доминантна и спремна екипа из Сакула, била је један од најозбиљнијих противника у овом делу сезоне, али су Бечејци иако по лошим временским условима, изнели први део утакмице како треба, врло рано дошли до вођства, и до краја чувајући резултат остварили свој циљ, а то су три бода.
У 21. колу екипу Бечеја угостио је лидер на табели Вршац, а након 90 минута игре славили су домаћини са 3:0.
Оно што је свакако утицало на сам резултат јесу и парни жути картони које су „чистила“ чак тројица играча: Урош Прерадов, Ненад Виновић и Никола Томић. Чедомир Томчић и даље је ван строја због повреде, а Младен Зељковић је одсуствовао због болести.
У наставку сезоне, екипа Бечеја биће у улози домаћина а у суботу 16. априла са почетком од 16:30 на Градски стадион крај Тисе долази Омладински фудбалски клуб Кикинда који је последње пласиран тим на табели са 17. бодова.

Вукашин Љубојев