Спорт

ПВК Бечеј и у наредној сезони члан Прве А лиге Србије

Ватерполисти Бечеја након 18. одиграних кола, завршили су лигашки део такмичења као осмопласирана екипа са 14 бодова. Момци са Тисе су у току првенства остварили четири победе, дванаест пута су остали поражени, док су два пута завршили утакмицу без победника.
У првом делу сезоне Бечејци уписују само три бода и то у осмом колу, када су били бољи на свом базену од Палилуле са 20:4, док у другом делу кроз бољу игру успевају да остваре неколико победа и ремија, међу којима и овај у последњој утакмици када су одиграли нерешено са екипом Београда 8:8 по четвртинама 1:3, 4:1, 1:2, 2:2.
У тешком мечу, са пуно борбе, преокрета и резултатском клацкалицом екипа Бечеја уписала је бод, и са којим и без којег би свакако остали у лиги, јер је Расина, која претила до последњег кола, изгубила од Ваљева са 22:8.
Како истиче тренер Дејан Јовановић, нема одмора. Припреме теку даље, јер се момци од шеснаест и седамнаест година, који играју и у првом тиму, сада припремају за квалификациона такмичења на нивоу Војводине у својој узрасној категорији.

Вукашин Љубојев