Бечејци савладали Кикинду

Омладински фудбалски клуб Бечеј 1918 у минуле две утакмице остварио је једну победу и један пораз. У 6. колу савладан је на Градском стадиону крај Тисе од екипе Вршца са 2:1.
Оно што је закључак након те утакмице јесте да је главни „кривац“ је био скраћени састав тима, тачније недостатак великог броја играча међу којима оних најбитнијих – нападача. У мечу су изостали повређени Савановић, Дражић који је дан пре утакмице имао саобраћану несрећу, Томић који је већ дуже време повређен, док су у последњим данима прелазног рока плаво – бели остали без Братислава Јелића и Горана Влаучина. Након пораза на свом терену, Бечејци су минулог викенда гостовали у Кикинди истоименом клубу, а како је екипа отишла на гостовање у пуном саставу, тако су уписана нова три бода. Плаво – бели су савладали Банаћане са чак 4:0 и тако се поново позиционирали на прво место Српске лиге Војводина.
У наредном 8. колу, ОФК Бечеј 1918 снаге ће одмерити на Градском стадиону крај Тисе са екипом Радничког из Зрењанина која је последње пласирана на табели са свега три бода.

Вукашин Љубојев