Cake Design – царство торти

Девојка која обара рекорде код нас у изради торти, обавезно баците поглед на њене радове и сигурни смо да ћете добити идеју или наћи нешто што за Вас преставља идеалну торту.

Израда торти из снова за све врсте славља и прилика. Свадбе, рођендани, крштење, славе.. За сваку прилику ће Вам изаћи у сусрет и сваку Вашу идеју спровести у дело.
Њене торте познате су по квалитету и укусу како код нас тако и у нашој широј околини. Њене торте улепшале су многа весеља и посебне прилике.

Могућност израде свакаквих облика и димензија торти и укуса. Да Ваше идеје претвори у торту из снова, спратне, велике или мале. Декорисане или елегантне, на Вама је да замислите а она да Вас обрадује.

Њено дугогодишње искуство у посластичарству и усавршавање, као и помно праћење трендова у овој области како код нас, тако и у свету учиниће да се посластице које ће обележити Ваша славља ни по чему не разликују од торти и колача на европским трпезама. Било да поклањате, славите, прослављате или обележавате Ваше је само да замислите, а њено да све Ваше жеље спроведе у дело.

Запратите је на инстаграм профилу cakedesign_by_sladjana и фејсбук страници Cake Design и уверите се у њене врхунске способности.