Друштво

Драги наши матуранти …

Драги наши мали матуранти,

Драга децо, прошли сте почетну фазу школског живота и успешно савладали прве препреке, направили прва открића, остварили своје прве победе у школовању. Завршили сте осми разред, сада почињете живот одраслих и имате озбиљније циљеве. Нека вам ваш будући пут буде забаван и храбар и без компликација. 

Желимо вам право знање, чврсто пријатељство у даљем школовању. Овај последњи период био је помало свечан и тужан посебно дан када је за вас зазвонило последње звоно у вашој старој школи.

С једне стране, ово је тренутак растанка а са друге стране ово ће бити почетак једног лепог дугачког путовања.

Сазрели сте и са сваким даном постајете мало паметнији и му-дрији. Године ће проћи, одређени тренуци школског времена биће заборављени, али ваша сећања на основну школу увек ће бити топла и пуна љубави. Али, колико год вам било лако или тешко желимо вам да пре свега постанете добри људи.

Драги наши велики матуранти:

Верујемо да ћете у животу успети и да ће се сви ваши нежни снови остварити. Будите мудри сада када почињете нову фазу у вашем животу, покушајте да размислите пажљиво да не следите жеље других и маштарије, верујте у себе и своје циљеве, главно је да их поставите како треба и они ће бити остварени! Верујте у светлу будућност – она вас чека преко прага ваше старе школе!

Редакција Бечејских дана