Fotópályázat: Szavazz a nyereményért!

Az Ifjúsági Iroda legújabb fotópályázatának témája: SZERELEM

Óbecse község Ifjúsági Irodája meghirdette legújabb fotópályázatát az Óbecse község területén élő 15 és 30 év közötti fiatalok számára.

A téma ezúttal a Szerelem. A fiatalok személyenként két fényképpelpályázhatnak, melyeket a mladi.becej@gmail.com email címre kell elküldeni legkésőbb 2020. január 12-ig, megjelölve, hogy az email a fotópályázatra szánt fényképeket tartalmazza. Az Ifjúsági Iroda külön felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy a grafikus képszerkesztő programok és effektusok használata ugyan nincs megtiltva, de alkalmazásuk csak minimális mértékéig elfogadott.

Az eredményhirdetésre és díjkiosztásra január 16- án a délutáni órákban kerül sor a Városi Színház Kör galériájában, ahol egy kiállítás keretén belül be lesznek mutatva a pályázatra küldött legjobb munkák.

A fotópályázat különlegessége és újdonsága, hogy ezúttal maguk a fiatalok döntik el, milyen nyereményben részesüljön a győztes.

Az Ifjúsági Iroda facebook oldalán a megjelölt kép alatt szavazhatnak, hogy fényképezőgépet, tablet-gépet, kerékpárt, két személyes vacsorát, utazást, mozijegyet vagy elektromos robogót szeretnének.