Спорт

Фудбал: Бодови у фото-финишу

Омладински фудбалски клуб Бечеј 1918 славио је у протеклом 13. колу Српске лиге Војводина, над новосадским Кабелом са 1:0.

Имали су гости током целог меча већу доминацију у игри, док су домаћи стварали изгледније прилике и имали већи број шанси, ипак равноправном и тврдом борбом до самог краја Бечејци су успели да упишу три бода у „фото-финишу“ и тако се позиционирају на пету позицију на табели са 22. бода.

„Имали смо веома тешку утакмицу. Знали смо да је екипа Кабела квалитетна, али мислим да смо ову утакмицу заслужили да победимо по приказаној игри. Били смо стрпљиви и сачекали смо нашу шансу. Мислим да смо и раније могли да решимо утакмицу, али задовољни смо. Могу да кажем да смо и у прошлој утакмици са Шајкашем и тим бодом задовољни у неку руку. Тамо мислим да смо били бољи противник, али да нисмо имали среће. То нам се вратило у овој утакмици. У фото-финишу смо победили. Задовољан сам игром мојих момака и у првом и у другом полувремену. Измене су побољшале нашу игру, самим тим смо освојили вредна три бода“, рекао је тренер ОФК Бечеј 1918, Лазар Дабижљевић.

Стрелац гола у надокнади времена био је Ненад Кудрић.У наредна, последња два кола екипа Бечеја путује у Адорјан где ће одмерити снаге са тамошњом Тисом, а потом у последњем колу пролећног дела првенства дочекује екипу Станишића.

„Пробаћемо да узмемо свих шест бодова у наредна два кола и надам се да ћемо успети у томе“, закључио је Дабижљевић.

Вукашин Љубојев