Спорт

Фудбал: Одржана редовна скупштина ФК „Војводина“

Редовна годишња скупштина ФК „Војводина“ из Бачког Градишта која је сазвана од стране председника клуба Стојана Стојановића одржана је последњег радног дана у минулој години, у просторијама ресторана овог спортског клуба.

На скупштини којој је присуствовало 20 чланова клуба било пет тачака, а неке од њих су биланс рада клуба, потом инфраструктура стадиона, и рад и функционисање млађих селекција.

Још нешто о чему је се говорило јесте куповина косачице за стадион, изградња расвете на источној страни терена, као и предстојећа прослава 111 година ФК „Војводина“.

Подсетимо, сениорски тим „Војводине” у јесењем делу сезоне Војвођанске лиге „Север“, зимује на седмој позицији са 22 бода, односно са седам победа, једним ремијем и седам пораза, а како истиче Стојановић, планови су да „Војводина“ и даље настави да буде стабилан члан Војвођанске лиге Север.


Дабижљевић заказао прозивку

Оно што се за сада зна јесте то да је тренер Лазар Дабижљевић први састанак и тренинг са фудбалерима заказао за понедељак 22. јануар, као и то да се неколико играча самоиницијативно јавило да се врати у Војводину, док је четири играча затражило своје папире, међу којима голман Александар Шмит и везиста Владимир Селић.

Зимски прелазни рок почео је 19. јануара и траје до 16 фебруара, па нам тек преостаје да видимо шта ће да се догоди и ко ће доћи а ко отићи из „Војводине“.