Спорт

Фудбал: Завршен јесењи део сезоне за ФК „Војводина“

Прекиди, псовке, жути картони, кошкања, неспортска понашања. Све осим лепог фудбала виђено је на стадиону у Бачком Градишту у последњој утакмици јесењег дела сезоне. У оквиру 15. кола екипа Војводине угостила је у Обилић из Змајева који је лествицу више а након последњег судијског зви ждука резултат је био 1:5 за гостујућу екипу.

„По ко зна коју утакмицу нам је фалило играча, ни један меч нисмо одиграли апсолутно комплетни, сваки пут смо излазили у другом саставу и мислим да је то разлог што смо остварили овакве резултате и сакупили мали број бодова у овом делу сезоне“, казао је Миодраг Пеленгић, капитен ФК Војводина.

Тешка и лоша полусезона је завршена за екипу Војводине. Екипа из Бачког Градишта уписала је само три победе и чак 12 пораза, што их је позиционирало на предзадње 15. место на табели са девет бодова.

„Честитам свим мојим саиграчима на борби и хвала им што су истрпели овај тежак период. Идемо на паузу и чекамо зимски прелазни рок па ћемо да видимо шта ће бити. Требало би се знатно појачати и пробати остати у Војвођанској лиги, јер мислим да Војводина из Бачког Градишта заслужује место у овој лиги“, закључио је Пеленгић.

Подсетимо поред лоших резултата који остају иза Војводине, остају и председник Горан Кудрић и секретар Радомир Раковић који су средином октобра поднели неопозиве оставке, али су остали при клубу како би помогли тренеру Лаличићу до краја јесењег дела сезоне.

Ванредна изборна седница Скупштине клуба заказана је за  25. новембар у клупским просторијама са почетком у 20 сати, а шта ће се даље дешавати са клубом и ко ће бити у новом руководству Војводине преостаје нам да видимо.

Вукашин Љубојев