Футсал: Без победника у дуелу два Бечеја

Клуб малог фудбала Бечеј 2003 у оквиру петог кола Футсал лиге Војводине, одиграо је нерешено 4:4 (4:1) са комшијском екипом Тисе из Новог Бечеја. Међуопштински дерби два Бечеја протекао је по мери свих. Велики број публике гледао је меч који, ни када су ова два клуба била у вишем рангу, није са оволико жара и борбе игран.

Утакмица пуна преокрета, лепих потеза, чарки, жутих па и црвених картона, казнених удараца, осам голова и подела бодова, све то је резиме меча који је одигран протеклог понедељка у хали спортског центра „Ђорђе Предин Баџа“.

Када је реч о головима, први у листу стрелаца уписао се Небојша Ђукић у 6. минуту, за 0:1. Након вођства гостију, домаћи преко Божичића ремизирају на 1:1, а онда само десетак секунди касније иокрећу резултат преко Марка Ђукића на 2:1. У 15. минуту и Сел се уписује у листу стрелаца за 3:1, а у 17. минуту још једном Лука Божичић тресе мрежу Тисе за 4:1. Након овог поготка, на гол Тисе стаје капитен Ћурчић и од тог тренутка домаћима више ни једна лопта не улази у гол, док на другој страни гости успевају да материјализују своје шансе и до краја ремизирају. За екипу Тисе у листу стрелаца у наставку уписали су се Небојша Ђукић у 28. за 4:2, Виновић у 36. за 4:3 и Месарош у 38. минуту за коначних 4:4.

Футсалери Бечеја након ове утакмице имају свега четири бода, односно три пораза, једну победу и један реми, а у наредном колу путују у Вршац, где ће одмерити снаге са тамошњим Форумом који је први на табели са максималних 15 бодова.

Вукашин Љубојев