Култура

Градско позориште Бечеј: Два филма за викенд

У недељу, 21. новембра, можете погледати нове филмске пројекције:

  • 16.00: „НЕБЕСА“, нови филм Срђана Драгојевића
  • 18.00: „НЕБЕСА“
  • 20.00. „ВЕЧНИ“, нови филм из Марвеловог студија

Улаз: 300 динара

Карте можете купити у просторијама Градског позоришта сваког радног дана од 8 до 14 часова, а на дан пројекције (недеља) на билетарници од 15 до 20 часова.

„Небеса“  је нова комедија Срђана Драгојевића у којој играју  Горан Навојец, Бојан Навојец, Ксенија Маринковић, Данијела Михајловић, Наташа Марковић. У питању је необична и провокативна комедија о изазовима хришћанства у 21. веку и о томе како права, аутентична чуда послата људима са небеса, данас код њих може да изазове забуну и често, супротан ефекат. Сценарио за филм „Небеса“ заснован је на прози Марсела Емеа и комбинује црну комедију уз елементе фантастике. Филм је политичка сатира која дубоко анализира људску природу. Прича је подељена у три хронолошка дела и одвија се током 1993, 2001. и 2018. године.

Оригинални наслов филма „Вечни“ је Eternals. У питању је акциона авантура/фантазија у којој играју Ричард Мејден, Лорен Рудолф, Салма Хајек а филм је режирала Клои Зао. Ово је нови филм студија Марвел рађен у 3D техници. То је сага о „Вечнима“, бесмртним бићима која су живела на Земљи и обликовала њену историју и цивилизацију.Након повратка половине популације у филму Осветници: Крај игре (2019), Вечни – бесмртна ванземаљска раса створена од стране Небеса који су потајно живели на Земљи више од 7000 година – поново се окупљају како би заштитили човечанство од својих злих колега, Девијаната