Градско позориште Бечеј: Представа и концерт за саднице

Најновије! 

Представа је отказана, о томе када ће бити одиграна Градско позориште ће благовремено обавестити грађане.


За недељу 5. септембра у сали Градског позоришта заказано је ново играње представе „Разредни непријатељˮ Драмског студија младих. Представа почиње у 19 часова а средства од купљених улазница биће уплаћена као добротворни прилог за куповину садница аутохтоних врста дрвећа које ће бити посађено на територији општине Бечеј. На овај начин ансамбл Драмског студија прикључио се акцији „Озеленимо Бечејˮ. Представу је режирао Игор Павловић, продукције Градског позоришта. У представи играју бечејски млади глумци Теодора Здравковић, Вања Бојовић, Стасја Штрбачки, Катарина Милић, Катарина Јакић, Андрија Димитров, Борис Димитријевић, Димитрије Туцаков, Гордана Адамов/Анета Туцаков.

Претходног викенда такође у Градском позоришту одржан је и концерт који је најављен у Позоришном клубу али је због времена пребачен у клуб. У питању је био једнодневни фестивал под називом „Нови лист“ на којем су наступали бендови T.A.K.O. (млади бечејско-новобечејски бенд, RNR), Фискални рачун (Бечеј, Oi!), SJAJ & I (Бечеј-Ада-Кањижа, психоделија), FINGERBANG (Бечеј, блуз) и специјални гости False reality.

Одзив Бечејаца није био баш импресиван али је подршка за фестивал дошла и састране од посетилаца и гостију из других градова и држава. Скупљено је око 47.000 динара за сада али ово је само прва акција овог типа.